Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Bontási hulladék elszállítása konténerrel XI. kerület

2017. május 31. - Szappanos Laci

Hulladékgazdálkodási központ a 17. kerületben lévő hulladékudvarunkban és bontási hulladék elszállítása konténerrel XI. kerület

A 17. kerületben lévő lakossági hulladékudvarunk hulladékkezelési engedéllyel rendelkezik, a XI. kerület környékéről beszállított vegyes hulladékból kiválogatjuk a sittet és a különféle összetételű pl. fa szemetet. Csapatunk rendelkezésre áll a +36 21 300 7197 számon. 
Modern hulladékválogató berendezésünk által szétválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot megfelelő üzemekbe visszük.
A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló üzemekbe szállítmányozzuk.
A lomtalanításból származó törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre szállítmányozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó üzembe fuvarozzuk.
Sittlerakónk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező személyzet segítségével irányított telephelyünkön a háztartásokban keletkező hulladékokat szétválogassa, és a megfelelő helyekre fuvarozza. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.
Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:  

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban XI. kerület körzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!
Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, lécek
Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építkezésből származó hulladékok: pl. sitt, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is igényelhet tőlünk XI. kerület vonzáskörzetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XI. kerület környékén. Ha Önnél a lakásban, a pincében tornyosulnak a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., kedvező áron megoldjuk ezek elvitelét XI. kerület környékén, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladéklerakónkba.
Papírhulladék leadása: folyóiratok, füzetek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok
Műanyag hulladék átvétele: pl. lecsavart kupakok, fóliák
Konténerben vegyes hulladék: pl. cserép
Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Zöldhulladék elszállítás XI. kerület környékéről – sittlerakó

Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer XI. kerület +36 21 300 7197.
Éves szinten körülbelül 150 ezer tonnányi szemetet (pl. zöldhulladék, fahulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például kisteherautón.
Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.
A hulladékválogató hely nyitvatartása:
Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Megjegyzés: sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.
ÚJDONSÁG!
Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!
konténer fizetés bankkártyával
A tároló konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!
Ne töltse idejét ATM-nél, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!
hulladéklerakó XI. kerület

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 

    1. A honlap készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett vevőinek köszönheti, tekintve eleinte csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 tároló konténerünk volt).

 

    1. Az építési konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt szemetes konténert.

 

    1. A konténer a szemét pakolása érdekében akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.

 

    1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.

 

    1. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

 

    1. Elektronikus adatbázisunkban pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.

 

    1. XI. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Amennyiben rendszeresen rendel tőlünk építési konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!

 

    1. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

 

  1. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!


zöldhulladék elszállítása XI. kerület

A legkedvezőbb törmelékszállítás XI. kerület övezetében?

 
Ha a hulladék elszállításának összegét is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a Budapest központi sittlerakónkba is az összerakott szemetet.
A szemétszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.
A törmelékek fuvarozása területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és máris útra kel a sofőrünk.
Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és megosztja vele, hogy milyen törmelék elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást érdemes-e igényelni.
konténeres kocsi bérlés XI. kerület
Áraink
Az építési törmelék elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Szemétlerakás ára

Mekkora konténerre van szükség a szemét elszállításához?


Sokszor előfordul, hogy ügyfeleink alábecsülik az elfuvarozandó sitt mennyiségét. Emiatt tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljenek ügyfeleink.
A konténerek változó befogadóképességűek, szinte abszolút az igényeihez szabott méretű konténert szállítunk ki. A törmelék telerakása lenyitható szemetes konténer esetén ésszerűbb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a sittet.
konténer méretek köbméter XI. kerület

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténer kell? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése indokolatlanul teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.

 

    1. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 21 300 7197

 

    1. Vegyesen is lehet pakolni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja ezeket az anyagokat.

 

    1. Mennyi ideig maradhat a konténer rakodás végett? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.

 

    1. Hétvégén is lehet hívni konténert? Igen, XI. kerület régiójában ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.

 

    1. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.

 

  1. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, erre a célra felkészített embereink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.


Kedvező áron történő törmelékszállítás konténerben hétvégén is XI. kerület vonzáskörzetéből szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36 21 300 7197

Szólj hozzá!
konténeres hulladékszállítás XI. kerület konténeres szállítás XI. kerület konténeres sittszállítás XI. kerület konténeres törmelékszállítás XI. kerület konténer rendelés XI. kerület konténer XI. kerület szemetes konténer XI. kerület XI. kerület konténer konténer olcsón XI. kerület konténer bérlés XI. kerület zsákos sittszállítás XI. kerület konténeres XI. kerület olcsó konténer rendelés XI. kerület konténer méret XI. kerület konténeres szemétszállítás XI. kerület konténeres hulladékszállítás XI. kerület sitt elszállítás XI. kerület konténer sitt XI. kerület szemetes konténer bérlés XI. kerület rácsos konténer XI. kerület hulladékgyûjtõ konténer XI. kerület konténer sittszállítás XI. kerület konténeres szállítmányozás XI. kerület olcsó konténer XI. kerület hulladék konténer XI. kerület hulladék elszállítása XI. kerület törmelék elszállítása XI. kerület konténer rendelés hétvégén XI. kerület konténeres sittszállítás hétvégén XI. kerület konténeres sittszállítás szombaton XI. kerület konténer rendelés szombaton XI. kerület lomelszállítás XI. kerület vegyes hulladék elszállítása XI. kerület építési törmelék elszállítása XI. kerület bontási hulladék elszállítása XI. kerület fahulladék elszállítása XI. kerület 4 m3-es konténer XI. kerület 5 m3-es konténer XI. kerület 6 m3-es konténer XI. kerület 8 m3-es konténer XI. kerület

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr3312555669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása