Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Törmelékszállítás konténerben VIII. kerület

2017. május 31. - Szappanos Laci

Hulladékgazdálkodási központ XVII. kerületi törmeléklerakó központunkban és törmelékszállítás konténerben VIII. kerület

A 17. kerületben lévő hulladékátvevő helyünk hulladékgazdálkodási engedéllyel rendelkezik, a VIII. kerület vonzáskörzetéből nálunk lerakodott vegyes hulladékból szelektáljuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. papír szemetet. Csapatunk hívható a +36 21 300 7197 telefonszámon. 
Modern gépsorunk által kiválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható textil lomot megfelelő üzemekbe szállítmányozzuk.
A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló telepekre fuvarozzuk.
A lomtalanításból származó hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba szállítjuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas helyre fuvarozzuk.
Hulladékválogatónk célja, hogy a szakképzett személyzet révén működtetett üzemünkben a háztartásokban keletkező szemetet kategóriákba rendezze, és a megfelelő helyekre továbbítsa. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.
Porlekötés lakossági hulladékudvarban:  

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban VIII. kerület körzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni!
Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, lécek
Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építési törmelék: pl. beton, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is igényelhet tőlünk VIII. kerület régiójában!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk VIII. kerület körzetében. Ha házában, az irodában felgyülemlettek a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elfuvarozását VIII. kerület vonzáskörzetében, vagy behozhatja saját maga is a hulladéklerakónkba.
Papírhulladék elszállítása: újságok, füzetek, hullámpapír, kisebb papírdobozok
Műanyag hulladék elszállítása: pl. lecsavart kupakok, műanyag szatyrok
Konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia
Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Zöldhulladék elszállítás VIII. kerület övezetéből – sittlerakó

Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer VIII. kerület +36 21 300 7197.
Minden évben körülbelül 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. zöldhulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például utánfutón.
Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.
Hulladéklerakónk nyitvatartása:
Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.
ÚJDONSÁG!
A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!
konténer kifizetése pos terminállal
A szemetes konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Nem kell előre készpénzt felvennie, így időt takarít meg!
építési bontási hulladék lerakó VIII. kerület

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 

    1. A honlap készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett ügyfeleinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).

 

    1. A szemetes konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt konténert.

 

    1. Az építési konténer a szemét pakolása végett akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.

 

    1. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.

 

    1. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

 

    1. Online felületünkön percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.

 

    1. VIII. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Ha többször kér tőlünk konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

 

    1. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

 

  1. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!


zöldhulladék elszállítása VIII. kerület

A legkedvezőbb lomelszállítás VIII. kerület körzetében?

 
Ha a hulladék elszállításának díját is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a hulladékválogatónkba is az összepakolt zsákokat.
A lomelszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A lomelszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint végzett a konténer pakolásával, hívhat minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.
Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és elmondja, hogy milyen sitt elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást ajánlott-e megrendelni.
konténeres autó VIII. kerület
Szemétszállítási díjak
A hulladék elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Hulladékleadás ára

Mekkora kapacitásra van szükség a lomok elvitetéséhez?


Rendszeresen visszatérő probléma, hogy megrendelőink alábecsülik az elszállítandó hulladékok volumenét. Ennek okán orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb szemetes konténert rendeljenek ügyfeleink.
A szemetes konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, gyakorlatilag abszolút megfelelő kapacitású konténert kínálunk. A hulladékok rakodása lenyitható építési konténer esetén ésszerűbb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a sittet.
konténerek méretei VIII. kerület

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténer kell? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése fölöslegesen teszi költségesebbé a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.

 

    1. Milyen típusú hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást a konténer forródróton kaphat: +36 21 300 7197

 

    1. Keverve is szabad pakolni a különböző sittet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.

 

    1. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert rakodás céljából? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.

 

    1. Munkaszüneti napon is lehet igényelni konténert? Igen, VIII. kerület területén hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan rendelkezésre áll.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.

 

    1. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.

 

  1. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, kollégáink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.


Megfizethető konténeres szemétszállítás hétvégén is VIII. kerület övezetéből szeméttelepünkre Budapesten, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: +36 21 300 7197!

Szólj hozzá!
konténeres hulladékszállítás VIII. kerület konténeres szállítás VIII. kerület konténeres sittszállítás VIII. kerület konténeres törmelékszállítás VIII. kerület konténer rendelés VIII. kerület konténer VIII. kerület szemetes konténer VIII. kerület VIII. kerület konténer konténer olcsón VIII. kerület konténer bérlés VIII. kerület zsákos sittszállítás VIII. kerület konténeres VIII. kerület olcsó konténer rendelés VIII. kerület konténer méret VIII. kerület konténeres szemétszállítás VIII. kerület konténeres hulladékszállítás VIII. kerület sitt elszállítás VIII. kerület konténer sitt VIII. kerület szemetes konténer bérlés VIII. kerület rácsos konténer VIII. kerület hulladékgyûjtõ konténer VIII. kerület konténer sittszállítás VIII. kerület konténeres szállítmányozás VIII. kerület olcsó konténer VIII. kerület hulladék konténer VIII. kerület hulladék elszállítása VIII. kerület törmelék elszállítása VIII. kerület konténer rendelés hétvégén VIII. kerület konténeres sittszállítás hétvégén VIII. kerület konténeres sittszállítás szombaton VIII. kerület konténer rendelés szombaton VIII. kerület lomelszállítás VIII. kerület vegyes hulladék elszállítása VIII. kerület építési törmelék elszállítása VIII. kerület bontási hulladék elszállítása VIII. kerület fahulladék elszállítása VIII. kerület 4 m3-es konténer VIII. kerület 5 m3-es konténer VIII. kerület 6 m3-es konténer VIII. kerület 8 m3-es konténer VIII. kerület

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr2412555643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása