Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Törmelékszállítás konténerben IX. kerület

2017. május 31. - Szappanos Laci

Hulladékkezelő telephely XVII. kerületi szeméttelepünkön és törmelékszállítás konténerben IX. kerület

XVII. kerületi hulladékátvevő helyünk hulladékgazdálkodási jogosultsággal rendelkezik, a IX. kerület régiójából behozott vegyes hulladékból kiválogatjuk a sittet és a különböző összetételű pl. papír szemetet. Csapatunk rendelkezésre áll a +36 21 300 7197 telefonszámon. 
Modern gépsorunk révén kiválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható textil lomot megfelelő üzemekbe szállítjuk.
A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló telepekre fuvarozzuk.
A lomtalanításból származó hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba szállítjuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas üzembe fuvarozzuk.
Szeméttelepünk célja, hogy a megfelelő képzettségű munkatársaink révén működtetett központunkban a háztartásokban keletkező hulladékokat kategóriákba rendezze, és a megfelelő pontokra továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.
Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:  

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban IX. kerület környékéről?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!
Fahulladék átvétele: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
Építési törmelék: pl. tégla, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is rendelhet tőlünk IX. kerület vonzáskörzetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk IX. kerület környékén. Ha házában, a pincében összegyűltek a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elfuvarozását IX. kerület régiójában, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladéklerakónkba.
Papírhulladék leadása: folyóiratok, füzetek, hullámpapír, kartondoboz
Műanyag hulladék leadása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, műanyag szatyrok
Konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia
Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás IX. kerület régiójából – hulladéklerakó

Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer bérlés IX. kerület +36 21 300 7197.
Éves szinten hozzávetőleg 150 ezer tonna szemetet (pl. papírhulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például utánfutón.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.
Hulladéklerakónk nyitvatartása:
Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Megjegyzés: telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.
ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!
konténer fizetés bankkártyával
Az építési konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Nem kell előre készpénzt felvennie, így időt takarít meg!
építési bontási hulladék lerakó IX. kerület

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 

    1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett ügyfeleinek köszönheti, mivel eleinte csupán egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).

 

    1. Az építési konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt szemetes konténert.

 

    1. A szemetes konténer a szemét rakodása céljából akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.

 

    1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

 

    1. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

 

    1. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

 

    1. IX. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Amennyiben többször rendel tőlünk építési konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!

 

    1. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.

 

  1. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!


építési törmelék elszállítása IX. kerület

A legkedvezőbb szemétszállítás IX. kerület környékén?

 
Ha a törmelék elfuvarozásának díját is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a hulladékkezelőnkbe is az összepakolt zsákokat.
A törmelékek fuvarozása területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A szemétszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és máris indítjuk az autónkat.
Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és elmondja, hogy milyen törmelék elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást tanácsos-e választani.
konténeres sittszállító IX. kerület
Aktuális díjaink
A sitt elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Sittlerakás ára

Mekkora konténerre van szükség a lomok elvitetéséhez?


Sokszor előfordul, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elszállítandó sitt volumenét. Ebből kifolyólag tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású konténert rendeljenek ügyfeleink.
A konténerek változó befogadóképességűek, szinte abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő építési konténert viszünk Önnek. A lomok pakolása lenyitható konténer esetén ésszerűbb, mivel egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a szemetet.
konténerek méretei IX. kerület

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése elkerülhető módon teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.

 

    1. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a konténer forródróton kaphat: +36 21 300 7197.

 

    1. Vegyesen is lehet rakni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.

 

    1. Mennyi ideig maradhat a konténer pakolás céljából? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.

 

    1. Munkaszüneti napon is lehet hívni konténert? Igen, IX. kerület területén hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.

 

    1. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.

 

  1. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, munkatársaink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.


Megfizethető hulladékgyűjtés konténerbe hétvégén is IX. kerület környékéről hulladékudvarunkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 21 300 7197

Szólj hozzá!
konténeres hulladékszállítás IX. kerület konténeres szállítás IX. kerület konténeres sittszállítás IX. kerület konténeres törmelékszállítás IX. kerület konténer rendelés IX. kerület konténer IX. kerület szemetes konténer IX. kerület IX. kerület konténer konténer olcsón IX. kerület konténer bérlés IX. kerület zsákos sittszállítás IX. kerület konténeres IX. kerület olcsó konténer rendelés IX. kerület konténer méret IX. kerület konténeres szemétszállítás IX. kerület konténeres hulladékszállítás IX. kerület sitt elszállítás IX. kerület konténer sitt IX. kerület szemetes konténer bérlés IX. kerület rácsos konténer IX. kerület hulladékgyûjtõ konténer IX. kerület konténer sittszállítás IX. kerület konténeres szállítmányozás IX. kerület olcsó konténer IX. kerület hulladék konténer IX. kerület hulladék elszállítása IX. kerület törmelék elszállítása IX. kerület konténer rendelés hétvégén IX. kerület konténeres sittszállítás hétvégén IX. kerület konténeres sittszállítás szombaton IX. kerület konténer rendelés szombaton IX. kerület lomelszállítás IX. kerület vegyes hulladék elszállítása IX. kerület építési törmelék elszállítása IX. kerület bontási hulladék elszállítása IX. kerület fahulladék elszállítása IX. kerület 4 m3-es konténer IX. kerület 5 m3-es konténer IX. kerület 6 m3-es konténer IX. kerület 8 m3-es konténer IX. kerület

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr3612555647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása