Konténer bérlés Budapest

Hulladékgyűjtés konténerbe Kaszásdűlő

2017. június 06. - Szappanos Laci

Hulladékátvétel a Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünkön és hulladékgyűjtés konténerbe Kaszásdűlő

A Régiakadémiatelepen lévő sittlerakónk hulladékgazdálkodási jogosultsággal rendelkezik, a Kaszásdűlő környékéről beszállított vegyes hulladékból külön válogatjuk a sittet és a különböző összetételű pl. fa szemetet. Csapatunk elérhető a +36 30 90 30 300 telefonszámon. Ha honlapunkat okostelefonon böngészi, akkor a lenti fotóra koppintva rögtön hívhat is minket. szeméttelep Kaszásdűlő telefonszám
Modern gépsorunk segítségével szelektált építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt megfelelő üzemekbe fuvarozzuk.
A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló üzemekbe szállítmányozzuk.
A lomtalanításból származó hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe szállítjuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítmányozzuk.
Szeméttelepünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező személyzet közreműködésével üzemeltetett telephelyünkön a háztartásokban keletkező hulladékokat szortírozza, és a megfelelő pontokra szállítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.
Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:  

Mit rakodhat le nálunk Kaszásdűlő régiójából?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!
Fahulladék leadása: pl. raklapok, lécek
Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
Építkezésből származó hulladékok: pl. tégla, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is igényelhet tőlünk Kaszásdűlő körzetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Kaszásdűlő régiójában. Ha házában, a padláson felhalmozódtak a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elfuvarozását Kaszásdűlő régiójában, vagy behozhatja saját maga is a lakossági hulladéklerakónkba.
Papírhulladék elszállítása: újságok, könyvek, hullámpapír, kisebb papírdobozok
Műanyag hulladék átvétele: pl. lecsavart kupakok, műanyag szatyrok
Konténerben vegyes hulladék: pl. cserép
Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Kaszásdűlő vonzáskörzetéből – hulladéklerakó

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer Kaszásdűlő +36 30 90 30 300.
Éves szinten mintegy 150 ezer tonna szemetet (pl. papírhulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például utánfutón.
Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.
A hulladékválogató hely nyitvatartása:
Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Megjegyzés: telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.
ÚJDONSÁG!
A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!
konténer fizetés kártyával
A szemetes konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, !
lakossági hulladékudvar Kaszásdűlő

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 

  1. A honlap készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő vevőinek köszönheti, mivel eleinte csupán egyetlen konténeres autónk és 5 építési konténerünk volt).

 

  1. Az építési konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt konténert.

 

  1. A szemetes konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.

 

  1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

 

  1. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

 

  1. Számítógépes rendszerünkkel pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

 

  1. Kaszásdűlő egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

  1. Amennyiben több alkalommal rendel tőlünk építési konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!

 

  1. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.

 

 1. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!


papírhulladék elszállítás Kaszásdűlő

A legolcsóbb törmelékszállítás Kaszásdűlő övezetében?

 
Ha a hulladék elszállításának díját is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a Budapest központi sittlerakónkba is az összepakolt zsákokat.
A hulladékszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A hulladékszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, hívhat minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.
Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen hulladék elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást ajánlott-e megrendelni.
konténeres sittszállító Kaszásdűlő
Hulladékszállítás árak
A sitt elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Sittlerakási díj

Milyen méretű konténerre van szükség a hulladékszállításhoz?


Sokszor előfordul, hogy az emberek alábecsülik az elfuvarozandó szemét volumenét. Emiatt tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb kapacitású építési konténert igényeljenek.
A konténerek különböző űrtartalmúak, szinte tökéletesen az igényeihez szabott méretű konténert tudunk biztosítani. A szemét rakodása lenyitható tároló konténer esetén lényegesen praktikusabb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a törmeléket.
építési konténer Kaszásdűlő

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 

  1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése indokolatlanul drágítja a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.

 

  1. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: 06 30 944-3839.

 

  1. Keverve is lehet rakni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.

 

  1. Mennyi ideig maradhat a konténer rakodás végett? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.

 

  1. Ünnepnapon is lehet rendelni konténert? Igen, Kaszásdűlő közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan igénybe vehető.

 

  1. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.

 

  1. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.

 

 1. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, munkatársaink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.


Megfizethető hulladékgyűjtés konténerbe akár szombaton is Kaszásdűlő vonzáskörzetéből hulladékudvarunkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 30 944-3839!

Szólj hozzá!
konténeres hulladékszállítás Kaszásdűlő konténeres szállítás Kaszásdűlő konténeres sittszállítás Kaszásdűlő konténeres törmelékszállítás Kaszásdűlő konténer rendelés Kaszásdűlő konténer Kaszásdűlő szemetes konténer Kaszásdűlő Kaszásdűlő konténer konténer olcsón Kaszásdűlő konténer bérlés Kaszásdűlő zsákos sittszállítás Kaszásdűlő konténeres Kaszásdűlő olcsó konténer rendelés Kaszásdűlő konténer méret Kaszásdűlő konténeres szemétszállítás Kaszásdűlő konténeres hulladékszállítás Kaszásdűlő sitt elszállítás Kaszásdűlő konténer sitt Kaszásdűlő szemetes konténer bérlés Kaszásdűlő rácsos konténer Kaszásdűlő hulladékgyûjtõ konténer Kaszásdűlő konténer sittszállítás Kaszásdűlő konténeres szállítmányozás Kaszásdűlő olcsó konténer Kaszásdűlő hulladék konténer Kaszásdűlő hulladék elszállítása Kaszásdűlő törmelék elszállítása Kaszásdűlő konténer rendelés hétvégén Kaszásdűlő konténeres sittszállítás hétvégén Kaszásdűlő konténeres sittszállítás szombaton Kaszásdűlő konténer rendelés szombaton Kaszásdűlő lomelszállítás Kaszásdűlő vegyes hulladék elszállítása Kaszásdűlő építési törmelék elszállítása Kaszásdűlő bontási hulladék elszállítása Kaszásdűlő fahulladék elszállítása Kaszásdűlő 4 m3-es konténer Kaszásdűlő 5 m3-es konténer Kaszásdűlő 6 m3-es konténer Kaszásdűlő 8 m3-es konténer Kaszásdűlő

Bontási hulladék elszállítása konténerrel Hármashatárhegy

Hulladékgazdálkodási központ a 17. kerületben lévő sittlerakónkban és bontási hulladék elszállítása konténerrel Hármashatárhegy

A Régiakadémiatelepen lévő hulladéklerakónk hulladékkezelési engedéllyel rendelkezik, a Hármashatárhegy övezetéből beszállított vegyes hulladékból szétválogatjuk a sittet és a különféle összetételű pl. műanyag szemetet. Ügyfélszolgálati számunk elérhető a +36 30 944 3839 számon. Amennyiben honlapunkat mobiltelefonon böngészi, akkor az alábbi fotóra koppintva rögtön hívhat is minket. szeméttelep Hármashatárhegy telefonszám
Korszerű gépsorunk révén kiválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható textil lomot megfelelő üzemekbe fuvarozzuk.
A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló üzemekbe szállítjuk.
A lomtalanítás után megmaradt szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre szállítmányozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítjuk.
Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező munkatársaink révén működtetett lerakónkban a lakosságtól érkező szemetet szelektálja, és a megfelelő pontokra vigye. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának javításában.
Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:  

Mit rakodhat le nálunk Hármashatárhegy vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni!
Fahulladék átvétele: pl. raklapok, lécek
Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is igényelhet tőlünk Hármashatárhegy körzetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Hármashatárhegy körzetében. Ha házában, az irodában felhalmozódtak a lomok, a szemét, öreg bútorok, zöldhulladék stb., kedvező áron megoldjuk ezek elszállítását Hármashatárhegy körzetében, vagy behozhatja saját maga is a hulladéklerakónkba.
Papírhulladék elszállítása: újságok, füzetek, csomagolópapír, kartondoboz
Műanyag hulladék elszállítása: pl. flakonok, táskák
Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia
Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Hármashatárhegy övezetéből – hulladékudvar

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer Hármashatárhegy +36 30 90 30 300.
Minden évben hozzávetőleg 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.
Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.
A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:
Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Megjegyzés: a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.
ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!
konténer kifizetése pos terminállal
A konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Nem kell előre készpénzt felvennie, fizessen kényelmesen, bankkártyával!
hulladékválogató Hármashatárhegy

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 

  1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett ügyfeleinek köszönheti, mert eleinte mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).

 

  1. A tároló konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt tároló konténert.

 

  1. Az építési konténer a szemét pakolása céljából akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.

 

  1. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

 

  1. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.

 

  1. Számítógépes rendszerünkkel pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.

 

  1. Hármashatárhegy egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

  1. Ha több alkalommal rendel tőlünk építési konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!

 

  1. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

 

 1. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!


hungarocell hulladék elszállítása Hármashatárhegy

A legkedvezőbb szemétszállítás Hármashatárhegy körzetében?

 
Ha a hulladék elszállításának összegét is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a telephelyünkre is az előkészített hulladékot.
A törmelékek fuvarozása területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A lomelszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.
Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen törmelék elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást érdemes-e választani.
konténeres sittszállító Hármashatárhegy
Szemétszállítási díjak
A sitt elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Hulladékleadás ára

Mekkora konténerre van szükség a törmelékek elfuvarozásához?


Rendszeresen visszatérő probléma, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elfuvarozandó sitt volumenét. Emiatt szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású építési konténert igényeljenek.
A szemetes konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte teljesen megfelelő kapacitású építési konténert kínálunk. A lomok rakodása lenyitható konténer esetén ésszerűbb, mert könnyebb behordani a lomokat.
szemétszállító konténer Hármashatárhegy

Sokszor feltett kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 

  1. Mekkora konténer kell? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése elkerülhető módon teszi költségesebbé a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.

 

  1. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, bővebb információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: 06 30 944-3839.

 

  1. Keverve is lehet pakolni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a konténerek tartalmát.

 

  1. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert pakolás céljából? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat díjtalanul. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.

 

  1. Hétvégén is lehet hívni konténert? Igen, Hármashatárhegy közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan elérhető.

 

  1. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.

 

  1. Kis mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.

 

 1. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.


Kedvező áron történő konténeres sittszállítás hétvégén is Hármashatárhegy régiójából szeméttelepünkre Budapesten, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36 30 90 30 300!

Szólj hozzá!
konténeres hulladékszállítás Hármashatárhegy konténeres szállítás Hármashatárhegy konténeres sittszállítás Hármashatárhegy konténeres törmelékszállítás Hármashatárhegy konténer rendelés Hármashatárhegy konténer Hármashatárhegy szemetes konténer Hármashatárhegy Hármashatárhegy konténer konténer olcsón Hármashatárhegy konténer bérlés Hármashatárhegy zsákos sittszállítás Hármashatárhegy konténeres Hármashatárhegy olcsó konténer rendelés Hármashatárhegy konténer méret Hármashatárhegy konténeres szemétszállítás Hármashatárhegy konténeres hulladékszállítás Hármashatárhegy sitt elszállítás Hármashatárhegy konténer sitt Hármashatárhegy szemetes konténer bérlés Hármashatárhegy rácsos konténer Hármashatárhegy hulladékgyûjtõ konténer Hármashatárhegy konténer sittszállítás Hármashatárhegy konténeres szállítmányozás Hármashatárhegy olcsó konténer Hármashatárhegy hulladék konténer Hármashatárhegy hulladék elszállítása Hármashatárhegy törmelék elszállítása Hármashatárhegy konténer rendelés hétvégén Hármashatárhegy konténeres sittszállítás hétvégén Hármashatárhegy konténeres sittszállítás szombaton Hármashatárhegy konténer rendelés szombaton Hármashatárhegy lomelszállítás Hármashatárhegy vegyes hulladék elszállítása Hármashatárhegy építési törmelék elszállítása Hármashatárhegy bontási hulladék elszállítása Hármashatárhegy fahulladék elszállítása Hármashatárhegy 4 m3-es konténer Hármashatárhegy 5 m3-es konténer Hármashatárhegy 6 m3-es konténer Hármashatárhegy 8 m3-es konténer Hármashatárhegy

Konténer rendelés Filatorigát

Hulladékátvétel XVII. kerületi sittlerakónkban és konténer rendelés Filatorigát

A 17. kerületben lévő sittlerakónk hulladékkezelési engedéllyel bír, a Filatorigát környékéről behozott vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. fa hulladékot. Csapatunk elérhető a +36 30 944 3839 telefonszámon. Ha webhelyünket mobiltelefonon olvassa, akkor a következő fényképre koppintva rögtön hívhat is minket. szeméttelep Filatorigát telefonszám
Korszerű hulladékválogató berendezésünk segítségével kiválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot megfelelő üzemekbe szállítjuk.
A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló üzemekbe szállítjuk.
A lomtalanítás során keletkező szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre visszük, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítjuk.
Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a szakképzett személyzet által irányított üzemünkben a lakosságtól érkező szemetet kategóriákba rendezze, és a megfelelő helyekre szállítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.
Hulladékszállító kamion megtöltése:  

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Filatorigát körzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni!
Fahulladék átvétele: pl. raklapok, lécek
Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
Építési törmelék: pl. tégla, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is igényelhet tőlünk Filatorigát övezetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Filatorigát körzetében. Ha Önnél a lakásban, az irodában tornyosulnak a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elfuvarozását Filatorigát vonzáskörzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a lakossági hulladéklerakónkba.
Papírhulladék átvétele: újságok, könyvek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok
Műanyag hulladék átvétele: pl. flakonok, műanyag szatyrok
Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia
Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Filatorigát környékéről – hulladéklerakó

Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer bérlés Filatorigát +36 30 90 30 300.
Évente körülbelül 150 ezer tonnányi szemetet (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.
Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.
A hulladékválogató hely nyitvatartása:
Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00 Szombat: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Megjegyzés: a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.
ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!
konténer fizetés bankkártyával
A szemetes konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Ne töltse idejét ATM-nél, fizessen kényelmesen, bankkártyával!
hulladékudvar Filatorigát

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 

  1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett vevőinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).

 

  1. A tároló konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt építési konténert.

 

  1. Az építési konténer a szemét rakodása érdekében akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.

 

  1. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.

 

  1. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.

 

  1. Online felületünkön pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

 

  1. Filatorigát egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

  1. Ha rendszeresen kér tőlünk konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

 

  1. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

 

 1. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!


hungarocell hulladék elszállítása Filatorigát

A legolcsóbb hulladékszállítás Filatorigát körzetében?

 
Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a hulladékválogatónkba is az összerakott szemetet.
A lomelszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.
A lomelszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és azonnal indítjuk az autónkat.
Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és elmondja, hogy milyen szemét elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást tanácsos-e választani.
konténeres autó Filatorigát
Aktuális díjaink
A sitt elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Törmeléklerakás ára

Mekkora kapacitásra van szükség a lomok elvitetéséhez?


Gyakorta megesik, hogy az emberek alábecsülik az elfuvarozandó lomok volumenét. Ennek okán tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású tároló konténert igényeljenek.
A tároló konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, gyakorlatilag tökéletesen a konkrét feladathoz illeszkedő konténert kínálunk. A törmelék megtöltése lenyitható konténer esetén sokkal kényelmesebb, mert könnyebb behordani a hulladékot.
konténer méretek köbméter Filatorigát

Szokásos kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 

  1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése indokolatlanul teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.

 

  1. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást a konténer forródróton kaphat: 06 30 944-3839.

 

  1. Vegyesen is lehet pakolni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.

 

  1. Mennyi ideig maradhat a konténer pakolás céljából? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.

 

  1. Ünnepnapon is lehet igényelni konténert? Igen, Filatorigát közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.

 

  1. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.

 

  1. Kis mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.

 

 1. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, erre a célra felkészített embereink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.


Kedvező áron történő konténeres hulladékszállítás akár szombaton is Filatorigát körzetéből szeméttelepünkre Budapesten, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36 30 90 30 300!

Szólj hozzá!
konténeres hulladékszállítás Filatorigát konténeres szállítás Filatorigát konténeres sittszállítás Filatorigát konténeres törmelékszállítás Filatorigát konténer rendelés Filatorigát konténer Filatorigát szemetes konténer Filatorigát Filatorigát konténer konténer olcsón Filatorigát konténer bérlés Filatorigát zsákos sittszállítás Filatorigát konténeres Filatorigát olcsó konténer rendelés Filatorigát konténer méret Filatorigát konténeres szemétszállítás Filatorigát konténeres hulladékszállítás Filatorigát sitt elszállítás Filatorigát konténer sitt Filatorigát szemetes konténer bérlés Filatorigát rácsos konténer Filatorigát hulladékgyûjtõ konténer Filatorigát konténer sittszállítás Filatorigát konténeres szállítmányozás Filatorigát olcsó konténer Filatorigát hulladék konténer Filatorigát hulladék elszállítása Filatorigát törmelék elszállítása Filatorigát konténer rendelés hétvégén Filatorigát konténeres sittszállítás hétvégén Filatorigát konténeres sittszállítás szombaton Filatorigát konténer rendelés szombaton Filatorigát lomelszállítás Filatorigát vegyes hulladék elszállítása Filatorigát építési törmelék elszállítása Filatorigát bontási hulladék elszállítása Filatorigát fahulladék elszállítása Filatorigát 4 m3-es konténer Filatorigát 5 m3-es konténer Filatorigát 6 m3-es konténer Filatorigát 8 m3-es konténer Filatorigát

Konténeres szemétszállítás Csúcshegy

Hulladékgazdálkodási központ XVII. kerületi törmeléklerakó központunkban és konténeres szemétszállítás Csúcshegy

A Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünk hulladékkezelési tanúsítvánnyal bír, a Csúcshegy körzetéből nálunk lerakodott vegyes hulladékból szelektáljuk a sittet és a különböző összetételű pl. papír hulladékot. Csapatunk hívható a +36 30 90 30 300 számon. Amennyiben webhelyünket okostelefonon olvassa, akkor a következő fényképre koppintva azonnal tárcsázhat minket. sittlerakó ügyfélszolgálat Csúcshegy telefonszám
Modern gépsorunk révén szelektált sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható textil lomot megfelelő telepekre szállítmányozzuk.
A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló üzemekbe szállítjuk.
A lomtalanítás után megmaradt hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre szállítjuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas helyre visszük.
Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező munkatársaink révén irányított telephelyünkön a lakosságtól érkező hulladékokat szétválogassa, és a megfelelő pontokra fuvarozza. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.
Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:  

Mit rakodhat le nálunk Csúcshegy régiójából?

Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!
Fahulladék leadása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
Építési törmelék: pl. sitt, hungarocell hulladék elszállítása, építési konténert is bérelhet tőlünk Csúcshegy vonzáskörzetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Csúcshegy övezetében. Ha házában, a pincében felhalmozódtak a lomok, a szemét, öreg bútorok, zöldhulladék stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elfuvarozását Csúcshegy régiójában, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a sittlerakónkba.
Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, füzetek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok
Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, fóliák
Konténerben vegyes hulladék: pl. textil
Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Ipari hulladék elvitele Csúcshegy körzetéből – hulladéklerakó

Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer bérlés Csúcshegy +36 30 944 3839.
Évente mintegy 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. zöldhulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például zsákokban.
Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető központi telephelyünkön.
Hulladéklerakónk nyitvatartása:
Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00 Szombat: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.
ÚJDONSÁG!
Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!
konténer fizetés bankkártyával
Az építési konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!
Ne töltse idejét ATM-nél, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!
hulladékválogató Csúcshegy

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 

  1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett ügyfeleinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).

 

  1. A tároló konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.

 

  1. Az építési konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.

 

  1. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

 

  1. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.

 

  1. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

 

  1. Csúcshegy egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

  1. Ha több alkalommal kér tőlünk tároló konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

 

  1. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.

 

 1. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!


hungarocell hulladék elszállítása Csúcshegy

A legolcsóbb hulladékszállítás Csúcshegy körzetében?

 
Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a telephelyünkre is az előkészített hulladékot.
A sittszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A szemétszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.
Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és megosztja vele, hogy milyen törmelék elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást ajánlott-e megrendelni.
konténeres sittszállító Csúcshegy
Hulladékszállítás árak
A lom elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Szemétlerakás ára

Mekkora kapacitásra van szükség a hulladékszállításhoz?


Gyakran megtörténik, hogy az emberek alábecsülik az elfuvarozandó lomok mennyiségét. Ebből kifolyólag tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező építési konténert kérjenek.
A szemetes konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő konténert kínálunk. A hulladékok megtöltése lenyitható konténer esetén ésszerűbb, ugyanis könnyebb behordani a hulladékot.
építési konténer Csúcshegy

Gyakori kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 

  1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.

 

  1. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, részletes információkat a konténer forródróton kaphat: (30)-944 3839.

 

  1. Vegyesen is lehet pakolni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.

 

  1. Mennyi ideig maradhat a konténer pakolás céljából? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.

 

  1. Ünnepnapon is lehet igényelni konténert? Igen, Csúcshegy területén hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan elérhető.

 

  1. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.

 

  1. Kis mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.

 

 1. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, kollégáink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.


Megfizethető konténeres hulladékszállítás akár szombaton is Csúcshegy környékéről szeméttelepünkre Budapesten, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 30 90 30 300!

Építési törmelék elszállítása konténerrel Csillaghegy

Hulladékátvétel a Régiakadémiatelepen lévő hulladékudvarunkban és építési törmelék elszállítása konténerrel Csillaghegy

XVII. kerületi hulladékátvevő helyünk hulladékgazdálkodási engedéllyel rendelkezik, a Csillaghegy környékéről beszállított vegyes hulladékból kiválogatjuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. műanyag hulladékot. Csapatunk hívható a +36 30 90 30 300 számon. Ha honlapunkat mobiltelefonon olvassa, akkor a lenti képre koppintva rögtön hívhat is minket. hulladéklerakó telefon Csillaghegy
Korszerű gépsorunk révén szelektált építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító üzemekbe szállítjuk.
A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre szállítjuk.
A lomtalanítás után megmaradt hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe visszük, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas üzembe szállítjuk.
Hulladékudvarunk célja, hogy a megfelelő képzettségű személyzet révén működtetett telephelyünkön a lakosságtól érkező szemetet szortírozza, és a megfelelő helyekre továbbítsa. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának javításában.
Hulladékszállító kamion megtöltése:  

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Csillaghegy körzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!
Fahulladék átvétele: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is igényelhet tőlünk Csillaghegy környékén!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Csillaghegy régiójában. Ha Önnél a lakásban, a pincében felgyülemlettek a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., kedvező áron megoldjuk ezek elvitelét Csillaghegy környékén, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladékátvevő helyünkre.
Papírhulladék átvétele: folyóiratok, könyvek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok
Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, műanyag szatyrok
Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. cserép
Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Csillaghegy körzetéből – hulladékudvar

Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer Csillaghegy +36 30 944 3839.
Éves szinten hozzávetőleg 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. papírhulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például kisteherautón.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.
Hulladéklerakónk nyitvatartása:
Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00 Szombat: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.
ÚJDONSÁG!
Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!
konténer fizetés kártyával
A szemetes konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, fizessen kényelmesen, bankkártyával!
hulladéklerakó Csillaghegy

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 

  1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett megrendelőinek köszönheti, tekintve kezdetben csupán egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).

 

  1. A szemetes konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.

 

  1. A tároló konténer a szemét pakolása érdekében akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.

 

  1. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.

 

  1. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

 

  1. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

 

  1. Csillaghegy egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

  1. Ha több alkalommal kér tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!

 

  1. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.

 

 1. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!


hungarocell hulladék elszállítása Csillaghegy

A legjobb árú sittelvitel Csillaghegy környékén?

 
Ha a szemétszállítás díját is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a telephelyünkre is az összerakott szemetet.
A sittszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.
A lomelszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és azonnal indítjuk az autónkat.
Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és megosztja vele, hogy milyen sitt elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást érdemes-e megrendelni.
konténeres kocsi bérlés Csillaghegy
Lomelszállítási díjak
Az építési törmelék elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Törmeléklerakási díj

Mekkora kapacitásra van szükség a lomok elvitetéséhez?


Gyakorta megesik, hogy megrendelőink alábecsülik az elfuvarozandó szemét volumenét. Ennek okán szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező szemetes konténert rendeljenek ügyfeleink.
A konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag tökéletesen a konkrét feladathoz illeszkedő tároló konténert kínálunk. A lomok megtöltése lenyitható szemetes konténer esetén lényegesen praktikusabb, ugyanis könnyebb behordani a hulladékot.
építési konténer Csillaghegy

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 

  1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése elkerülhető módon teszi költségesebbé a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.

 

  1. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, bővebb információkat a konténer forródróton kaphat: (30)-944 3839.

 

  1. Vegyesen is lehet rakni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a konténerek tartalmát.

 

  1. Meddig maradhat a konténer rakodás céljából? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.

 

  1. Hétvégén is lehet hívni konténert? Igen, Csillaghegy közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.

 

  1. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.

 

  1. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.

 

 1. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, erre a célra felkészített embereink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.


Megfizethető hulladékgyűjtés konténerbe akár szombaton is Csillaghegy vonzáskörzetéből sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: 06 30 944-3839!

Konténeres hulladékszállítás Békásmegyer

Hulladéklerakási lehetőség XVII. kerületi törmeléklerakó központunkban és konténeres hulladékszállítás Békásmegyer

A 17. kerületben lévő hulladékátvevő helyünk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal rendelkezik, a Békásmegyer régiójából beszállított vegyes hulladékból kiválogatjuk a sittet és a különféle anyagú pl. papír hulladékot. Ügyfélszolgálati számunk hívható a +36 30 90 30 300 telefonszámon. Ha honlapunkat okostelefonon olvassa, akkor a lenti képre koppintva rögtön hívhat is minket. szeméttelep Békásmegyer telefonszám
Modern hulladékválogató berendezésünk által kiválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot megfelelő telepekre fuvarozzuk.
A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló üzemekbe fuvarozzuk.
A lomtalanítás során keletkező hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba fuvarozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó helyre fuvarozzuk.
Hulladékválogatónk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező munkatársaink által üzemeltetett lerakónkban a lakosságtól érkező szemetet szelektálja, és a megfelelő pontokra szállítsa. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.
Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:  

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Békásmegyer övezetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!
Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, lécek
Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
Építési törmelék: pl. tégla, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is rendelhet tőlünk Békásmegyer körzetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Békásmegyer régiójában. Ha Önnél a lakásban, a pincében felhalmozódtak a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elszállítását Békásmegyer körzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a lakossági hulladéklerakónkba.
Papírhulladék átvétele: folyóiratok, füzetek, hullámpapír, kartondoboz
Műanyag hulladék átvétele: pl. flakonok, fóliák
Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. textil
Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Zöldhulladék elszállítás Békásmegyer vonzáskörzetéből – hulladéklerakó

Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Békásmegyer +36 30 944 3839.
Évente hozzávetőleg 150 ezer tonnányi szemetet (pl. zöldhulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén megközelíthető központi telephelyünkön.
Hulladéklerakónk nyitvatartása:
Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Figyelem! telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.
ÚJDONSÁG!
Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!
konténer kifizetése pos terminállal
A konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Nem kell előre készpénzt felvennie, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!
lakossági hulladékudvar Békásmegyer

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 

  1. A honlap készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett megrendelőinek köszönheti, mert eleinte mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 építési konténerünk volt).

 

  1. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.

 

  1. A tároló konténer a szemét rakodása végett akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.

 

  1. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

 

  1. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

 

  1. Elektronikus adatbázisunkban pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.

 

  1. Békásmegyer egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

  1. Amennyiben többször kér tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

 

  1. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.

 

 1. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!


zöldhulladék elszállítása Békásmegyer

A legkedvezőbb hulladékszállítás Békásmegyer övezetében?

 
Ha a törmelék elfuvarozásának díját is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a hulladékkezelőnkbe is az összerakott szemetet.
A sittszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A hulladékszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, hívhat minket, és máris indul a konténeres kocsink.
Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és elmondja, hogy milyen sitt elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást ajánlott-e igényelni.
konténeres kocsi bérlés Békásmegyer
Szemétszállítási díjak
Az építési törmelék elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Törmeléklerakás ára

Mekkora kapacitásra van szükség a lomok elvitetéséhez?


Gyakran megtörténik, hogy az emberek nem jól számolják ki az elvitetendő szemét mennyiségét. Ennek okán tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező konténert rendeljenek ügyfeleink.
A szemetes konténerek különböző űrtartalmúak, szinte abszolút megfelelő kapacitású konténert viszünk Önnek. A szemét telerakása lenyitható tároló konténer esetén sokkal kényelmesebb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a törmeléket.
építési konténer Békásmegyer

Gyakori kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 

  1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése elkerülhető módon drágítja a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.

 

  1. Milyen jellegű hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes információkat a konténer forródróton kaphat: (30)-944 3839.

 

  1. Vegyesen is szabad pakolni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja ezeket az anyagokat.

 

  1. Meddig maradhat a konténer megrakás végett? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.

 

  1. Hétvégén is lehet igényelni konténert? Igen, Békásmegyer közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.

 

  1. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.

 

  1. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.

 

 1. Saját teherautón is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, kollégáink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.


Olcsó hulladékgyűjtés konténerbe hétvégén is Békásmegyer övezetéből hulladékudvarunkba Budapesten, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 30 944-3839!

Szólj hozzá!
konténeres hulladékszállítás Békásmegyer konténeres szállítás Békásmegyer konténeres sittszállítás Békásmegyer konténeres törmelékszállítás Békásmegyer konténer rendelés Békásmegyer konténer Békásmegyer szemetes konténer Békásmegyer Békásmegyer konténer konténer olcsón Békásmegyer konténer bérlés Békásmegyer zsákos sittszállítás Békásmegyer konténeres Békásmegyer olcsó konténer rendelés Békásmegyer konténer méret Békásmegyer konténeres szemétszállítás Békásmegyer konténeres hulladékszállítás Békásmegyer sitt elszállítás Békásmegyer konténer sitt Békásmegyer szemetes konténer bérlés Békásmegyer rácsos konténer Békásmegyer hulladékgyûjtõ konténer Békásmegyer konténer sittszállítás Békásmegyer konténeres szállítmányozás Békásmegyer olcsó konténer Békásmegyer hulladék konténer Békásmegyer hulladék elszállítása Békásmegyer törmelék elszállítása Békásmegyer konténer rendelés hétvégén Békásmegyer konténeres sittszállítás hétvégén Békásmegyer konténeres sittszállítás szombaton Békásmegyer konténer rendelés szombaton Békásmegyer lomelszállítás Békásmegyer vegyes hulladék elszállítása Békásmegyer építési törmelék elszállítása Békásmegyer bontási hulladék elszállítása Békásmegyer fahulladék elszállítása Békásmegyer 4 m3-es konténer Békásmegyer 5 m3-es konténer Békásmegyer 6 m3-es konténer Békásmegyer 8 m3-es konténer Békásmegyer

Konténer rendelés Aranyhegy

Hulladékkezelő telephely a Régiakadémiatelepen lévő sittlerakónkban és konténer rendelés Aranyhegy

A 17. kerületben lévő hulladéklerakónk hulladékkezelési engedéllyel rendelkezik, a Aranyhegy régiójából beszállított vegyes hulladékból kiválogatjuk a sittet és a különféle anyagú pl. papír hulladékot. Ügyfélszolgálati számunk elérhető a +36 30 90 30 300 számon. Amennyiben weboldalunkat mobiltelefonon olvassa, akkor a lenti fényképre koppintva rögtön hívhat is minket. lakossági hulladékudvar telefonszám Aranyhegy
Korszerű hulladékválogató berendezésünk révén szétválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt újrahasznosító telepekre szállítjuk.
A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló telepekre visszük.
A lomtalanításból származó lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre szállítmányozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas helyre fuvarozzuk.
Hulladékválogatónk célja, hogy a megfelelő képzettségű munkatársaink által irányított telephelyünkön a háztartásokban keletkező hulladékokat kategóriákba rendezze, és a megfelelő pontokra fuvarozza. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.
Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:  

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Aranyhegy környékéről?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!
Fahulladék leadása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, hungarocell hulladék elszállítása, építési konténert is rendelhet tőlünk Aranyhegy vonzáskörzetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Aranyhegy vonzáskörzetében. Ha Önnél a lakásban, a pincében felhalmozódtak a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elszállítását Aranyhegy övezetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a lakossági hulladéklerakónkba.
Papírhulladék leadása: újságok, könyvek, hullámpapír, kartondoboz
Műanyag hulladék elszállítása: pl. flakonok, fóliák
Építési konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia
Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Ipari hulladék elvitele Aranyhegy körzetéből – hulladékválogató

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer bérlés Aranyhegy +36 30 90 30 300.
Évente hozzávetőleg 150 ezer tonnányi szemetet (pl. zöldhulladék, fahulladék) átvevő, válogató és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például utánfutón.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.
A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:
Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00 Szombat: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.
ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!
konténer fizetés kártyával
A konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Ne töltse idejét ATM-nél, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!
lakossági hulladékudvar Aranyhegy

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 

  1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett ügyfeleinek köszönheti, mert kezdetben csak egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).

 

  1. A tároló konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt konténert.

 

  1. A konténer a szemét rakodása végett akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.

 

  1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.

 

  1. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

 

  1. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.

 

  1. Aranyhegy egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

  1. Amennyiben több alkalommal kér tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

 

  1. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.

 

 1. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!


papírhulladék elszállítás Aranyhegy

A legjobb árú szemétszállítás Aranyhegy körzetében?

 
Ha a szemétszállítás összegét is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a szemétlerakónkba is az előkészített hulladékot.
A törmelékek fuvarozása területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A hulladékszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.
Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és megosztja vele, hogy milyen lom elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást tanácsos-e megrendelni.
konténeres kocsi bérlés Aranyhegy
Áraink
Az építési törmelék elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Hulladékátvétel díja

Mekkora kapacitásra van szükség a törmelékek elfuvarozásához?


Rendszeresen visszatérő probléma, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elvitetendő sitt volumenét. Emiatt orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb építési konténert igényeljenek.
A konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag teljesen az igényeihez szabott méretű építési konténert szállítunk ki. A törmelék telerakása lenyitható konténer esetén lényegesen praktikusabb, ugyanis könnyebb behordani a hulladékot.
szemetes konténer bérlés Aranyhegy

Szokásos kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 

  1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése szükségtelenül teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.

 

  1. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: 06 30 944-3839.

 

  1. Keverve is szabad pakolni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza ezeket az anyagokat.

 

  1. Meddig maradhat a konténer pakolás céljából? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.

 

  1. Munkaszüneti napon is lehet kérni konténert? Igen, Aranyhegy területén hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.

 

  1. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.

 

  1. Kis mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.

 

 1. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, kollégáink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.


Kedvező áron történő konténeres hulladékszállítás akár szombaton is Aranyhegy vonzáskörzetéből szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 30 90 30 300!

Konténer rendelés Aquincum

Hulladéklerakási lehetőség a Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünkön és konténer rendelés Aquincum

A Régiakadémiatelepen lévő hulladékátvevő helyünk hulladékkezelési engedéllyel rendelkezik, a Aquincum övezetéből beszállított vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. papír hulladékot. Ügyfélszolgálati számunk rendelkezésre áll a +36 30 944 3839 számon. Amennyiben webhelyünket mobiltelefonon böngészi, akkor a lenti fotóra koppintva rögtön hívhat is minket. hulladéklerakó telefon Aquincum
Korszerű gépsorunk révén kiválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható textil lomot megfelelő telepekre visszük.
A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló telepekre fuvarozzuk.
A lomtalanítás során keletkező törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba szállítmányozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe visszük.
Hulladékválogatónk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező munkatársaink segítségével üzemeltetett üzemünkben a lakosságtól érkező hulladékokat szétválogassa, és a megfelelő pontokra szállítsa. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.
Hulladékszállító kamion megtöltése:  

Mit rakodhat le nálunk Aquincum vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!
Fahulladék átvétele: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építési törmelék: pl. sitt, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is igényelhet tőlünk Aquincum régiójában!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Aquincum környékén. Ha Önnél a lakásban, az irodában összegyűltek a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elvitelét Aquincum körzetében, vagy behozhatja saját maga is a szeméttelepünkre.
Papírhulladék elszállítása: újságok, könyvek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok
Műanyag hulladék elszállítása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, táskák
Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. cserép
Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Aquincum régiójából – hulladéklerakó

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés Aquincum +36 30 944 3839.
Éves szinten körülbelül 150 ezer tonnányi szemetet (pl. zöldhulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például kisteherautón.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető központi telephelyünkön.
Hulladéklerakónk nyitvatartása:
Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Megjegyzés: sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.
ÚJDONSÁG!
Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!
konténer fizetés bankkártyával
A szemetes konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!
Ne töltse idejét ATM-nél, !
építési bontási hulladék lerakó Aquincum

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 

  1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő vevőinek köszönheti, tekintve cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).

 

  1. Az építési konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.

 

  1. A konténer a szemét rakodása céljából akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.

 

  1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.

 

  1. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.

 

  1. Elektronikus adatbázisunkban pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

 

  1. Aquincum egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

  1. Amennyiben rendszeresen rendel tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

 

  1. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

 

 1. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!


hungarocell hulladék elszállítása Aquincum

A legjobb árú lomelszállítás Aquincum vonzáskörzetében?

 
Ha a hulladék elszállításának díját is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a Budapest központi sittlerakónkba is az előkészített hulladékot.
A hulladékszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.
A hulladékszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és máris indítjuk az autónkat.
Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen törmelék elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást tanácsos-e választani.
konténeres sittszállító Aquincum
Hulladékszállítás árak
A lom elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Szemétlerakás ára

Milyen méretű konténerre van szükség a lomok elvitetéséhez?


Sokszor előfordul, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elszállítandó hulladékok volumenét. Ebből kifolyólag szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező szemetes konténert rendeljenek ügyfeleink.
A konténerek különböző űrtartalmúak, szinte tökéletesen a konkrét feladathoz illeszkedő építési konténert tudunk biztosítani. A szemét megtöltése lenyitható konténer esetén sokkal kényelmesebb, mivel könnyebb behordani a lomokat.
építési konténer Aquincum

Gyakori kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 

  1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése indokolatlanul teszi költségesebbé a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.

 

  1. Milyen jellegű hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, részletes információkat a konténer forródróton kaphat: 06-30-944-3839.

 

  1. Vegyesen is lehet pakolni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja ezeket az anyagokat.

 

  1. Meddig tarthatom magamnál a konténert megrakás céljából? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat díjtalanul. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.

 

  1. Hétvégén is lehet kérni konténert? Igen, Aquincum területén ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.

 

  1. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.

 

  1. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.

 

 1. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.


Kedvező áron történő hulladékgyűjtés konténerbe akár szombaton is Aquincum környékéről szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 30 944-3839!

Építési törmelék elszállítása konténerrel Vérhalom

Hulladékátvétel a 17. kerületben lévő szeméttelepünkön és építési törmelék elszállítása konténerrel Vérhalom

A 17. kerületben lévő szeméttelepünk hulladékgazdálkodási jogosultsággal bír, a Vérhalom körzetéből beszállított vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. papír szemetet. Központi ügyfélszolgálatunk rendelkezésre áll a +36 30 944 3839 telefonszámon. Amennyiben honlapunkat okostelefonon olvassa, akkor az alábbi képre koppintva azonnal tárcsázhat minket. szeméttelep Vérhalom telefonszám
Modern gépsorunk segítségével szétválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító üzemekbe visszük.
A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló üzemekbe fuvarozzuk.
A lomtalanítás után megmaradt lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre szállítmányozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítmányozzuk.
Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a szakképzett személyzet közreműködésével üzemeltetett telephelyünkön a háztartásokban keletkező szemetet szelektálja, és a megfelelő pontokra szállítsa. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.
Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:  

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Vérhalom környékéről?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!
Fahulladék leadása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építési törmelék: pl. tégla, hungarocell hulladék elszállítása, építési konténert is rendelhet tőlünk Vérhalom környékén!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Vérhalom környékén. Ha házában, az irodában összegyűltek a lomok, a szemét, öreg bútorok, zöldhulladék stb., kedvező áron megoldjuk ezek elvitelét Vérhalom körzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a szeméttelepünkre.
Papírhulladék elszállítása: újságok, füzetek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok
Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, táskák
Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia
Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Vérhalom körzetéből – hulladéklerakó

Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés Vérhalom +36 30 90 30 300.
Minden évben mintegy 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. zöldhulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például utánfutón.
Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.
A hulladékválogató hely nyitvatartása:
Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00 Szombat: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Megjegyzés: a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.
ÚJDONSÁG!
Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!
konténer kifizetése pos terminállal
Az építési konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!
Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, !
hulladéklerakó Vérhalom

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 

  1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő ügyfeleinek köszönheti, tekintve kezdetben mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 építési konténerünk volt).

 

  1. A tároló konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt szemetes konténert.

 

  1. A tároló konténer a szemét rakodása végett akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.

 

  1. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

 

  1. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.

 

  1. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

 

  1. Vérhalom egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

  1. Ha többször rendel tőlünk konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!

 

  1. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.

 

 1. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!


lomtalanítás Vérhalom

A legkedvezőbb törmelékszállítás Vérhalom környékén?

 
Ha a hulladék elszállításának díját is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a telephelyünkre is az összepakolt zsákokat.
A sittszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A törmelékek fuvarozása területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, hívhat minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.
Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és elmondja, hogy milyen sitt elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes-e igényelni.
konténeres kocsi bérlés Vérhalom
Szemétszállítási díjak
Az építési törmelék elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Törmeléklerakási díj

Hány zsákra van szükség a lomok elvitetéséhez?


Gyakran megtörténik, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elvitetendő lomok mennyiségét. Ebből adódóan orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező tároló konténert igényeljenek.
A tároló konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag tökéletesen megfelelő kapacitású tároló konténert tudunk biztosítani. A lomok telerakása lenyitható építési konténer esetén sokkal kényelmesebb, mert könnyebb behordani a lomokat.
konténer méretek köbméter Vérhalom

Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 

  1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.

 

  1. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: (30)-944 3839.

 

  1. Vegyesen is szabad rakni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza ezeket az anyagokat.

 

  1. Meddig tarthatom magamnál a konténert megrakás céljából? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.

 

  1. Hétvégén is lehet rendelni konténert? Igen, Vérhalom területén hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan igénybe vehető.

 

  1. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.

 

  1. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.

 

 1. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.


Olcsó konténeres szemétszállítás hétvégén is Vérhalom régiójából hulladékudvarunkba Budapesten, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: +36 30 90 30 300!

Szemét elszállítása konténerrel Újlak

Hulladékátvétel XVII. kerületi törmeléklerakó központunkban és szemét elszállítása konténerrel Újlak

A Régiakadémiatelepen lévő sittlerakónk hulladékgazdálkodási jogosultsággal bír, a Újlak körzetéből behozott vegyes hulladékból szétválogatjuk a sittet és a különféle anyagú pl. fa hulladékot. Csapatunk elérhető a +36 30 944 3839 telefonszámon. Ha weboldalunkat okostelefonon böngészi, akkor a lenti fényképre koppintva rögtön hívhat is minket. sittlerakó ügyfélszolgálat Újlak telefonszám
Korszerű gépsorunk által kiválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt újrahasznosító üzemekbe szállítjuk.
A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló telepekre szállítjuk.
A lomtalanítás után megmaradt törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre szállítmányozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas üzembe szállítmányozzuk.
Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a szakképzett személyzet révén üzemeltetett telephelyünkön a lakosságtól érkező szemetet szelektálja, és a megfelelő helyekre szállítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.
Hulladékválogató gépsor munka közben:  

Mit rakodhat le nálunk Újlak körzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!
Fahulladék átvétele: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is kérhet tőlünk Újlak vonzáskörzetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Újlak környékén. Ha Önnél a lakásban, a pincében összegyűltek a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., kedvező áron megoldjuk ezek elvitelét Újlak régiójában, vagy behozhatja saját maga is a lakossági hulladéklerakónkba.
Papírhulladék átvétele: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kisebb papírdobozok
Műanyag hulladék átvétele: pl. flakonok, fóliák
Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. cserép
Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Újlak környékéről – hulladékudvar

Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Újlak +36 30 944 3839.
Minden évben körülbelül 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.
A hulladékválogató hely nyitvatartása:
Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00 Szombat: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.
ÚJDONSÁG!
Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!
konténer fizetés kártyával
A konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Nem kell előre készpénzt felvennie, !
hulladékudvar Újlak

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 

  1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő megrendelőinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).

 

  1. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.

 

  1. A tároló konténer a szemét rakodása végett akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.

 

  1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.

 

  1. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.

 

  1. Online felületünkön pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

 

  1. Újlak egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

  1. Ha több alkalommal kér tőlünk konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!

 

  1. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

 

 1. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!


lomtalanítás Újlak

A legjobb árú lomelszállítás Újlak környékén?

 
Ha a hulladék elszállításának összegét is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a szemétlerakónkba is az összerakott szemetet.
A törmelékek fuvarozása területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.
A hulladékszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és azonnal indítjuk az autónkat.
Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és elmondja, hogy milyen sitt elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást tanácsos-e választani.
konténeres autó Újlak
Aktuális díjaink
Az építési törmelék elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Törmeléklerakási díj

Mekkora konténerre van szükség a szemét elszállításához?


Gyakran megtörténik, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elfuvarozandó lomok mennyiségét. Ebből adódóan orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású építési konténert rendeljenek ügyfeleink.
A tároló konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag tökéletesen megfelelő kapacitású konténert szállítunk ki. A lomok telerakása lenyitható konténer esetén sokkal kényelmesebb, mivel könnyebb behordani a lomokat.
konténer méretek köbméter Újlak

Sokszor feltett kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 

  1. Mekkora konténer kell? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul drágítja a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.

 

  1. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást a konténer forródróton kaphat: (30)-944 3839.

 

  1. Keverve is szabad rakni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja ezeket az anyagokat.

 

  1. Mennyi ideig maradhat a konténer pakolás végett? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.

 

  1. Ünnepnapon is lehet kérni konténert? Igen, Újlak területén hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan elérhető.

 

  1. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.

 

  1. Kis mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.

 

 1. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, kollégáink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.


Megfizethető törmelékszállítás konténerben akár szombaton is Újlak környékéről szeméttelepünkre Budapesten, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 30 944-3839!