Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Törmelékszállítás konténerben XXIII. kerület

2017. május 31. - Szappanos Laci

Hulladékátvétel a Régiakadémiatelepen lévő hulladékudvarunkban és törmelékszállítás konténerben XXIII. kerület

A Régiakadémiatelepen lévő hulladékátvevő helyünk hulladékkezelési engedéllyel rendelkezik, a XXIII. kerület régiójából beszállított vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. fa hulladékot. Csapatunk rendelkezésre áll a +36 21 300 7197 telefonszámon. 
Modern gépsorunk által kiválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható textil lomot újrahasznosító üzemekbe szállítjuk.
A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló üzemekbe szállítjuk.
A lomtalanításból származó lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre szállítjuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas üzembe szállítmányozzuk.
Szeméttelepünk célja, hogy a szakképzett személyzet által irányított üzemünkben a lakosságtól érkező szemetet szortírozza, és a megfelelő helyekre szállítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.
Porlekötés lakossági hulladékudvarban:  

Mit rakodhat le nálunk XXIII. kerület vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!
Fahulladék átvétele: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építési törmelék: pl. tégla, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is bérelhet tőlünk XXIII. kerület körzetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XXIII. kerület övezetében. Ha házában, az irodában összegyűltek a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elvitelét XXIII. kerület környékén, vagy behozhatja saját maga is a hulladékátvevő helyünkre.
Papírhulladék leadása: folyóiratok, füzetek, hullámpapír, kisebb papírdobozok
Műanyag hulladék leadása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, táskák
Konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia
Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Ipari hulladék elvitele XXIII. kerület övezetéből – hulladékválogató

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer XXIII. kerület +36 21 300 7197.
Évente hozzávetőleg 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. műanyag hulladék, fahulladék) átvevő, válogató és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például kisteherautón.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén megközelíthető szemétlerakónkban.
Hulladéklerakónk nyitvatartása:
Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Megjegyzés: a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.
ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!
konténer fizetés bankkártyával
A tároló konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!
Nem kell előre készpénzt felvennie, fizessen kényelmesen, bankkártyával!
lakossági hulladékudvar XXIII. kerület

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 

    1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett vevőinek köszönheti, mert kezdetben mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 építési konténerünk volt).

 

    1. Az építési konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt tároló konténert.

 

    1. A szemetes konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.

 

    1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.

 

    1. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

 

    1. Online felületünkön percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

 

    1. XXIII. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Amennyiben többször rendel tőlünk építési konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!

 

    1. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

 

  1. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!


papírhulladék elszállítás XXIII. kerület

A legolcsóbb szemétszállítás XXIII. kerület vonzáskörzetében?

 
Ha a hulladék elszállításának díját is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a telephelyünkre is az előkészített hulladékot.
A lomelszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.
A lomelszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és azonnal indítjuk az autónkat.
Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és elmondja, hogy milyen szemét elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást érdemes-e igényelni.
konténeres sittszállító XXIII. kerület
Áraink
A törmelék elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Törmeléklerakás ára

Milyen méretű konténerre van szükség a hulladékszállításhoz?


Gyakorta megesik, hogy az emberek alábecsülik az elfuvarozandó szemét mennyiségét. Emiatt tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású építési konténert igényeljenek.
A tároló konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag abszolút az igényeihez szabott méretű konténert kínálunk. A törmelék pakolása lenyitható konténer esetén lényegesen praktikusabb, mert könnyebb behordani a hulladékot.
konténer méretek köbméter XXIII. kerület

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon teszi borsosabbá a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.

 

    1. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 21 300 7197

 

    1. Keverve is lehet pakolni a különféle sittet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a konténerek tartalmát.

 

    1. Meddig tarthatom magamnál a konténert megrakás céljából? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.

 

    1. Ünnepnapon is lehet rendelni konténert? Igen, XXIII. kerület régiójában ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan igénybe vehető.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.

 

    1. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.

 

  1. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, munkatársaink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.


Olcsó törmelékszállítás konténerben hétvégén is XXIII. kerület körzetéből sittlerakónkba Budapesten, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36 21 300 7197

Szólj hozzá!
konténeres hulladékszállítás XXIII. kerület konténeres szállítás XXIII. kerület konténeres sittszállítás XXIII. kerület konténeres törmelékszállítás XXIII. kerület konténer rendelés XXIII. kerület konténer XXIII. kerület szemetes konténer XXIII. kerület XXIII. kerület konténer konténer olcsón XXIII. kerület konténer bérlés XXIII. kerület zsákos sittszállítás XXIII. kerület konténeres XXIII. kerület olcsó konténer rendelés XXIII. kerület konténer méret XXIII. kerület konténeres szemétszállítás XXIII. kerület konténeres hulladékszállítás XXIII. kerület sitt elszállítás XXIII. kerület konténer sitt XXIII. kerület szemetes konténer bérlés XXIII. kerület rácsos konténer XXIII. kerület hulladékgyûjtõ konténer XXIII. kerület konténer sittszállítás XXIII. kerület konténeres szállítmányozás XXIII. kerület olcsó konténer XXIII. kerület hulladék konténer XXIII. kerület hulladék elszállítása XXIII. kerület törmelék elszállítása XXIII. kerület konténer rendelés hétvégén XXIII. kerület konténeres sittszállítás hétvégén XXIII. kerület konténeres sittszállítás szombaton XXIII. kerület konténer rendelés szombaton XXIII. kerület lomelszállítás XXIII. kerület vegyes hulladék elszállítása XXIII. kerület építési törmelék elszállítása XXIII. kerület bontási hulladék elszállítása XXIII. kerület fahulladék elszállítása XXIII. kerület 4 m3-es konténer XXIII. kerület 5 m3-es konténer XXIII. kerület 6 m3-es konténer XXIII. kerület 8 m3-es konténer XXIII. kerület

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr8812555713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása